Welkom

Welkom op mijn site. Ik blog over veranderingen in de samenleving, organisaties en individuen. Alles is in beweging.

© Radu Razvan Gheorghe | Dreamstime Stock Photos

Het individu moet opnieuw zijn weg vinden, de burgers hergroeperen, de instellingen vinden zichzelf opnieuw uit en de overheid zoekt naar nieuwe verbindingen tussen systeem- en leefwereld.

Het is mijn missie om samen met anderen een bijdrage leveren aan maatschappelijke vernieuwing en aan de innovatie van de publieke sector. Met een schat aan ervaring, kennis van zaken, humor, een brede blik en vooral hart voor mensen en organisaties ben ik inzetbaar als adviseur, (project)manager maar ook voor individuele-, en teamcoachingstrajecten. Ik heb een aparte pagina over NLP en mindsonarcoaching. Op dit moment ben ik werkzaam als coördinator van het Sociaal Team Leerdam – onderdeel van gemeente Vijfheerenlanden.

 

Comments are closed.