Wijkteams duurder?

We weten nog veel te weinig om conclusies te trekken uit het CPB onderzoek. Er zijn allerlei vraagtekens te zetten bij de vergelijkingen; storende factoren ….. dus laten we even ophouden met makkelijk scoren. Wacht even met de evidenties, de “ik heb het altijd al gezegd/voorspeld” uitspraken. Wacht even met het inzetten van de uitkomsten voor de eigen agenda. Laten we gewoon kijken hoe we het onderzoek kunnen gebruiken en interpreteren, verbeteren en aanvullen. En laten we de mogelijkheden voor verandering en verbetering op een rij zetten -ook voor andere manieren van verantwoorden. Laten we weten dat er al heel lang wachtlijsten zijn, dat we al heel veel bewegingen hebben gehad (lees ook recente artikel fd- ‘het zorgstelsel is net als het weer- het is nooit goed’) en ophouden met hardwerkende medewerkers te demoraliseren en een ‘self-fulfilling prophecy’ in het leven te roepen.

Comments are closed.